قولنجی شهربی نام

بیلسن گوزلیم سن نه قدر سئوگیلی جانسان
ظلم ائیله مه قوی سویله مه سینلر جان آلانسان
سوسدورما او گول چهره نی آلدانما رقیبه
اوز قدرینی بیل کی نه قدر ایندی جاوانسان
اغیاره اینانما گوزلیم قورخورام اوندان
چوخ ساده سن هر سؤز کی دیللر اینانانسان
گول دن ده ، چیچک دن ده ، گونش دن ده گوزل سن
سن باغ ملاحت یئتیرن سرو روانسان
گؤردوم یئنه مین نازیله بیگانیه باخدین
چوخ شبهه یه سالدین منی بیلدیم نیگرانسان
گؤر بیر نه گوزل لیکده یئتیرمیش سنی طالع
حسرت چکر عالم سنه مشهور جهانسان
واحید بو قدر سنده کی وار عشق و محبت
دونیا قوجالیب گئتسه چتین سن قوجالانسان


علی آقا واحد

ارسال در تاريخ شنبه 10 دی 1390برچسب:, توسط اکبر داداش

کارنامه مربیگری و بازیگری دنیزلی

 

او که از محبوب‌ترین چهره‌های فوتبال ترکیه است، سابقه هدایت تیم ملی فوتبال این کشور را دارد و در تیم‌های معتبر گالاتاسرای، فنرباغچه و بشیکتاش هم سرمربی بوده‌ است.

دنیزلی چهار جام را با گالا فتح کرد. با تیم ملی ترکیه به مرحله یک‌چهارم نهایی جام ملت‌های اروپا در سال ۲۰۰۰ رسید. با فنرباغچه فاتح سوپرلیگ ترکیه شد و با بشیکتاش، هم جام حذفی را برد و هم سوپرلیگ را.

مصطفی دنیزلی با به دست آوردن سه عنوان قهرمانی لیگ و جام حذفی ترکیه با فنرباغچه و گالاتاسرای، ده بازی ملی، رساندن تیم ملی ترکیه برای نخستین بار در تاریخ فوتبال این کشور به یک چهارم نهایی جام ملت‌های اروپا و هدایت تیم گالاتاسرای تا مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان باشگاه‌های اروپا و یک چهارم نهایی جام یوفا، هم‌اکنون کاندید سرمربی پرسپولیس است.

پايگاه اينترنتي «حريت» كه يكي از مهمترين سايت‌هاي تركيه است، به همراه چندين سايت ورزشي ديگر در اين كشور با اشاره به بازگشت دوباره دنيزلي به ايران در گزارش‌هايي جداگانه آورده‌اند: «مصطفي دنيزلي به‌ عنوان تنها مربي ترك تباري كه همراه با سه تيم بزرگ اين كشور يعني گالاتاسراي، بشيكتاش و فنرباغچه، توانسته قهرماني سوپر ليگ تركيه را به دست آورد و پس از دو سال دوري از فوتبال، بار ديگر روي نيمكت يك تيم ‌نشيند».

بنا بر این گزارش، دنيزلي كه پس از سال 2009 و به علت مشكلات مربوط به سلامتي‌اش ديگر هدايت تيمي را نپذیرفته بود، با قراردادي يك و نيم ساله به پرسپوليس مي‌پيوندد تا پس از فصل 2005 ـ 2006 يك بار ديگر به فوتبال ايران بازگردد.

برنامه تلويزيوني «ليگ تي وي» که ویژه آناليز مسابقات باشگاهي ترکيه است، جمعه شب گذشته با حضور مصطفي دنيزلي، به عنوان کارشناس ارشد و مارکوس مرک، به عنوان کارشناس ارشد داوري روي آنتن رفت.

در بخش اصلي اين برنامه که بيشتر به خداحافظي دنيزلي از اين شبکه مربوط مي‌شد، مجري اعلام کرد، اين مربي ترکيه‌اي به مدت يک ‌سال و نيم (هجده ماه) ترکيه را به مقصد ايران ترک خواهد کرد.

او خطاب به دنيزلي گفت: «متأسفانه شما از فردا ديگر در جمع ما حضور نخواهيد داشت و براي هدايت پرسپوليس به تهران مي‌رويد. در چند سال اخير فوتبال ترکيه از تجارب بالاي شما بیشترین استفاده را برد و به همين دليل از اين جدايي ابراز تأسف مي‌کنيم. دنيزلي کسي است که هر تيم وارد آتش مي‌شود، او را براي نجات صدا مي‌زند».
او در شرایطی هدایت تیم بحران‌زده پرسپولیس را بر عهده می‌گیرد که سرخ‌پوشان تهران در پایان نیم‌فصل لیگ برتر، وسط جدول در رده نهم قرار دارند و چهارده امتیاز از استقلال تهران صدرنشین رقابت‌ها عقب افتاده‌اند.

دنیزلی در میان هواداران سرخپوشان طرفداران پرشماری دارد و محبوبیت خاصی در دل بینندگان قرمز پوش تهرانی دارد.

با این حال، خبر بازگشت احتمالی مهدی مهدوی‌کیا به پرسپولیس، کاهش محرومیت محمد نصرتی، جذب یک مهاجم خارجی، تمایل این باشگاه برای به خدمت گرفتن‌‌ هادی عقیلی و محمدرضا خلعتبری و بهبودی تعدادی از مصدومان این باشگاه، می‌تواند تیمی به مراتب نیرومندتر از نیم‌فصل نخست را در اختیار دنیزلی بگذارد.

کارنامه دنیزلی در ایران

مصطفي دنيزلي نخستين بار در دي ماه 83 به تهران آمد. پاس مدافع عنوان قهرماني ليگ برتر با مجيد جلالي نتايج ضعيفي کسب کرده بود و دنيزلي از آغاز نيم فصل دوم روي نيمکت پاس نشست. او با اين تيم 26 امتياز به دست آورد و سرانجام ششم شد.

پاس در نيم فصل نخست شانزده امتياز به دست آورده بود. اين تيم در جام حذفي نيز در مرحله يک چهارم نهايي چهار بر دو، به صباباتري باخت و حذف شد. در ليگ قهرمانان آسيا دنيزلي بدون باخت پاس را از مرحله گروهي به يک چهارم نهايي رساند. تساوي يك بر يك با العين در امارات، اميدواري براي صعود را بيشتر کرد. در تهران، بازي تا دقيقه 83 با نتيجه سه بر يك به سود شاگردان دنيزلي بود، ولی دو گل پياپي در دقايق 83 و 84 در نهايت باعث حذف پاس از ليگ قهرمانان آسيا شد.

در فصل 84 ليگ برتر پاس با قدرت ليگ را آغاز کرد و ادامه داد. در هفته 26 و بازي مقابل ذوب آهن در اصفهان، دنيزلي به دليل اختلاف نظر با آجرلو به اصفهان نرفت و پاس اين بازي را سه بر صفر باخت. همين باخت، سرانجام باعث جا ماندن پاس از استقلال شد. پاس در نهايت با 58 امتياز نايب قهرمان و استقلال 59 امتيازي قهرمان شد. در جام حذفي نيز پاس در مرحله يک هشتم نهايي در ضربات پنالتي به سپاهان باخت و حذف شد.

آقامصطفی در پرسپوليس

دنيزلي در مرداد ماه 85 و پس از اخراج ناگهاني آري‌‌ هان، جانشين او در پرسپوليس شد. او نخست در دو بازي رفت و برگشت در فينال جام حذفي مغلوب سپاهان شد و جام حذفي را از دست داد. در ليگ برتر پرسپوليس با دنيزلي، بازي‌هاي زيبايي را ارایه داد، ولی دستش از جام كوتاه ماند. باخت‌هاي بدي مثل شکست مقابل راه‌آهن ميثاقيان و ابومسلم خداداد عزيزي و شکست چهار، صفر مقابل پيکان، باعث عقب افتادن پرسپوليس از کورس قهرماني شد. پرسپوليس در ده بازي پاياني، نتايج خوبي گرفت و اختلاف دوازده امتيازي‌اش را با استقلال جبران کرد و سرانجام بالاتر از اين تيم در رتبه سوم ايستاد.

اشتباهات کمر شکن داوری

شهریور ۸۵ در بازی رفت فینال جام حذفی، پرسپولیسی‌ها یک پنالتی را از دست دادند و در بازی برگشت نیز مسعود مرادی در دقیقه ۱۱۹ یک پنالتی برای پرسپولیس نگرفت که در آن مقطع جنجال‌های فراوانی را در پی داشت. در ضیافت پنالتی‌ها سپاهان بهتر عمل کرد و در نهایت دست دنیزلی از رسیدن به جام کوتاه ماند.

در لیگ برتر، پرسپولیس بازی‌های زیبایی ارایه می‌کرد. او توانست اختلاف دوازده امتیازی‌اش با استقلال را جبران کند و سرانجام بالاتر از این تیم در رتبه سوم بایستد و عنوان برترین خط حمله لیگ را نیز نصیب این تیم کند.

دوازدهم آبان ۸۵ در نخستین شهرآورد دنیزلی، پرسپولیس دو بر یک، استقلال را شکست داد. او دو ماه پس از این بازی، حکم اخراج دستیارش حمید استیلی را صادر کرد.

در جام حذفی اما باز هم یک پنالتی سرنوشت دنیزلی را عوض کرد. پنالتی اشتباه از محسن قهرمانی در لحظات آخر وقت قانونی که کارشناسان داوری آن را مردود می‌شمردند، باعث تساوی بازی در وقت عادی و در وقت اضافی نیز پرسپولیس حذف شد.

او سپس با حضور در شبکه دوم سیما، در شرایطی که به شدت افسرده بود، با جملاتی شکسته و با مکث‌های طولانی، خطاب به محسن قهرمانی گفت: «من از ایران می‌روم... من باختم محسن... قبول می‌کنم... حرفی نمی‌زنم... اما بگو که اشتباه کردی... محسن بگو...».

مروری بر عملکرد دنیزلی با تیم‌های ایرانی:

لیگ برتر: ۷۵ بازی (۳۷ برد، ۲۶ تساوی، ۱۲ باخت) ۱۳۱ گل زده و ۸۱ گل خورده
جام حذفی: ۱۱ بازی (۵ برد، ۴ تساوی، ۲ باخت) ۲۵ گل زده و ۱۵ گل خورده
لیگ قهرمانان آسیا: ۸ بازی (۵ برد، ۳ تساوی) ۱۶ گل زده و ۸ گل خورده

ارسال در تاريخ سه شنبه 6 دی 1390برچسب:, توسط اکبر داداش


مفاهیم: پولشویی چیست؟
اقتصاد > پول ‌و بانک - ناصر سراج:
هر نوع عمل یا اقدام به عمل برای مخفی کردن یا تغییر ظاهر هویت عواید نامشروع به طوری که وانمود شود از منابع نامرئی سرچشمه گرفته است، پولشویی گویند
این اعمال زمانی اتفاق می‌افتد که درآمدهای کسب شده توجیه قانونی نداشته و برای این که از حالت غیرقانونی خارج شوند و شکل پول‌های معمول را به خود بگیرند، بوسیله پولشویی، تطهیر می‌شوند.
به عبارت ساده‌تر قانونی کردن درآمدهای غیر قانونی، مشروع کردن پول‌های نامشروع و تطهیر پول‌های حرام و یا تبدیل پول‌های کثیف ناشی از اعمال خلاف به پول‌های تمیز و پاک، پولشویی می‌باشد.
انواع پول‌های غیر قانونی و نامشروع
انواع پول‌هایی که می تواند بصورت نامشروع در جامعه مطرح باشد به سه گروه پول‌های کثیف یا پول‌های آغشته به خون و پول‌های سیاه و پول‌های خاکستری تقسیم می‌شود؛
پول کثیف یا آغشته به خون: به مجموعه درآمدهای نامشروعی اطلاق می گردد که در اثر عملیات قاچاق موادمخدر، قاچاق انسان، اقدامات تروریستی و امثالهم بدست آید.
پول سیاه: پول های حاصل از قاچاق کالا است به نحوی که درآمدهای حاصل از قاچاق کالا و شرکت در معاملات پرسود دولتی که خارج از عرف طبیعی صورت می گیرد، باعث پیدایش این قبیل پول می‌شود.
پول خاکستری: درآمدهای حاصل از فروش کالا یا انجام دادن کارهای تولیدی است ولی از نظارت دولت پنهان می ماند که معمولاً برای فرار از مالیات صورت می‌پذیرد.
مراحل پولشویی:
بطور کلی عملیات پولشویی در سه مرحله انجام می‌پذیرد:
جایگذاری: عبارت است از تزریق عواید حاصل از فعالیت های مجرمانه به شبکه های رسمی با هدف تبدیل آن از حالت نقدی به ابزاریها و دارایی های مالی، اعم از اینکه به خارج از کشور منتقل شود یا بوسیله آن کالاهای با ارزش خریداری و یا در بانکها سپرده گذاری نمایند.
لایه گذاری: در طی این مرحله درآمدهای نامشروع با یکسری فعالیت های مبادلاتی به منظور تغییر وضعیت غیر قانونی به اجرا در می آید( جدا سازی عواید حاصل از فعالیت های مجرمانه از منشاء)
ادغام: فراهم کردن پوشش ظاهری مشروع و توجیه قانونی برای عواید حاصل از فعالیت‌های مجرمانه بعبارت دیگر وجوه غیر قانونی با یکسری فعالیت های تجاری و قانونی به بدنه اصلی اقتصاد ترکیب گردد.
اقدامات لازم برای مبارزه مؤثر با پولشویی:
• هدایت و سازماندهی مؤثر و کارآمد نهادهای ذخیل در امر مبارزه
• بررسی و ارزیابی ساختارهای بانکی و مالی به ویژه صندوق های قرض الحسنه و مؤسسات اعتباری
• اجرای اصل 44 قانون اساسی بمنظور فاصله گرفتن از اقتصاد دولتی و ایجاد فضای سالم رقابتی در اقتصاد
• اصلاح ساختارمالیاتی کشور و جلوگیری از فرار مالیاتی پولشویان
• عضویت در معاهدات پولی و مالی بین المللی و استفاده از امکانات آنان
• تشکیل مرکز حفظ و ارزیابی اطلاعات و مبادله با دیگر کشورها
• آموزش و تجهیز پلیس و تعامل با پلیس بین الملل در امر مبارزه
• برگزاری سمینارها و نشست‌های مشترک بین استان های منطقه و سایر کشورها
• گسترش معاضدت های قضایی بین المللی
بررسی و ارزیابی ساختار قضایی کشور:
مهمترین نقش در مبارزه با جرایم پولشویی و تروریسم بر عهده سیستم قضایی یک کشور به خصوص دادستانی کل مسئول تعقیب و پیگیری امور است می‌باشد.
لذا کشوری موفق می شود با این پدیده برخورد نماید که ساختارها و آموزشهای لازم در این زمینه را به خوبی ارائه نماید.
در این خصوص موارد ذیل ضروری است:
• برگزاری دوره های آموزشی و پژوهشی برای قضات و دیگر افرادی که در زمینه مبارزه با پولشویی فعالیت می‌کنند. تشکیل این دوره ها در افزایش توانایی و معلومات قضات دست اندرکار بسیار مؤثر است
• تشکیل گروه ها مطالعاتی برای انجام امور تحقیقاتی و به روز رسانی اطلاعات علمی، حقوقی که قابل دسترسی توسط قضات و سایر کارشناسان و درگیر در پروسه مبارزه با جرایم پولی باشد

 

 

ارسال در تاريخ سه شنبه 6 دی 1390برچسب:, توسط اکبر داداش
ارسال در تاريخ شنبه 3 دی 1390برچسب:, توسط اکبر داداش
ارسال در تاريخ جمعه 2 دی 1390برچسب:, توسط اکبر داداش

صفحه قبل 1 2 صفحه بعد